Legal365 & Custodian for Legal integration brings together practice and document management within Outlook

Legal365 & Custodian for Legal integration brings together practice and document management within Outlook

Legal365 en Custodian for Legal integratie brengt practice- en document management samen binnen Outlook

25 juni 2018 – Qexpertise Legal en Transform Data International zijn een samenwerking aangegaan om hun toepassingen voor de advocatuur, Legal365 en Custodian for Legal, als geïntegreerde totaaloplossing aan te bieden aan advocatenkantoren in de Benelux. Kantoren kunnen hiermee het maximale rendement halen uit de investeringen die ze hebben gedaan of nog gaan doen in de platformen Office 365, Microsoft Azure en Microsoft Dynamics 365 (NAV) in de Cloud. Voor “advocatenkantoren 2.0” die een daadwerkelijke productiviteit- en efficiencyslag willen maken is het dan ook een must have op de shortlist.

Advocaten en ondersteunende medewerkers kunnen hiermee al hun werkzaamheden in Outlook direct zelf afhandelen. Legal365 leverde alle functionaliteit in Outlook rondom dossier-/partijen informatie, uren registratie en documentsamenstelling, echter door de integratie met Custodian for Legal, gebaseerd op SharePoint online als onderdeel van O365, wordt hiermee binnen Outlook krachtige en uitgebreide DMS (document management) functionaliteit toegevoegd.

Advocatenkantoren krijgen eindelijk de veel gevraagde centrale “advocatenwerkplek”, gebaseerd op een moderne en veilige Microsoft Cloud architectuur. Het geheel is geschikt voor kantoren van uiteenlopende omvang en richt zich op kantoren die willen innoveren en bewezen technologie en toepassingen wensen te gaan gebruiken om productiviteit, kwaliteit en klantgerichtheid te verbeteren.

Hans Bartsen van Qexpertise Legal, initiatiefnemer en motivator achter Legal365 zegt: “We zien dat de advocatuur op zoek is om veelgebruikte maar verouderde oplossingen voor “practice management” te gaan vervangen door een modern, veilig en AVG proof systeem. De huidige systemen zijn niet alleen kostbaar maar remmen ook de innovatiekracht en de roep om efficiencyverbeteringen in de sector. Custodian for Legal past naadloos bij onze filosofie en is dan ook een welkome toevoeging aan Legal365. Dit gecombineerd met een goede ondersteuning door, Transform Data, levert een betaal- en schaalbare combinatie op die snel te implementeren is.

Rob Kubben, Legal Solutions Consultant bij Transform Data zegt: “We verheugen ons op de samenwerking met Qexpertise Legal en de Legal365 toepassing vanwege hun visie en internationale ambities. Door Legal365 te integreren met onze Custodian for Legal oplossing, dekken we alle financiële, zaak-/dossier en documentmanagement behoeften van een modern advocatenkantoor. Qexpertise Legal’s kennis van alle financiële processen rondom dossiers/zaken binnen de juridische sector past perfect bij onze document- en kennis gerelateerde expertise. Maar het allerbelangrijkste: We delen de visie dat adoptie door eindgebruikers bepalend is voor succes.”

Over Qexpertise Legal – Legal365
Qexpertise groep is naast een van de grootse Exact-onlinepartners in Nederland ook een Microsoft Business Partner. Met ruim 50 medewerkers al 16 jaar actief in de wereld van ERP-systemen.

Legal365 is een Microsoft Certified for Dynamics toepassing initieel gebaseerd op het Microsoft Dynamics NAV-platform voor het MKB. Vanuit de oorsprong ontstaan in Kopenhagen waarbij de Legal toepassing onder de lokale naam ‘Navokat’ geïntroduceerd werd rond 2005 door de softwarepartner Abakion. Abakion is inmiddels marktleider in dat segment en nauw verweven met het Europese development center van Microsoft in Denemarken.

De lancering van het nieuwe Dynamics 365 platform in de Cloud door Microsoft brengt ook de Legal365 toepassing op een nieuwer en hoger niveau. Het geheel biedt de beste garantie op maximale innovatiekracht en continuïteit in relatie tot de investeringen door advocatenkantoren in het Microsoft platform zoals Azure Cloud, Office 365 en meer specifiek in het Dynamics Legal365.

Meer informatie over Legal365 is te vinden op de website www.qexpertise.nl/legal365  of neem contact op met Hans Bartsen via Hans.Bartsen@DynamicsLegal365.nl

Meer informatie over Custodian for Legal is de vinden op de Custodian for Legal pagina.

ORGANIZATIONS THAT TRUST OUR PRODUCTS AND/OR SERVICES

CONTACT US


Thank you for your interest in Transform Data International.
If you have any questions about our solutions and/or services, don’t hesitate to drop us an email using the contact form below or give us a call…
For support related questions, please visit our support portal.
This form collects your Name and E-Mail so we can reach out to you as requested by this form. Check out our Privacy Policy for the full story on how we protect and manage your submitted data! *

I consent to have Transform Data International BV Collect my Name and E-Mail

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.

Main office:

Lage Kanaaldijk 115, 5th Floor
6212 NA Maastricht
The Netherlands

Route description

Phone:

+31 (0)43 808 0104

© Transform Data International 2018.

Privacy statement    Terms and Conditions